Per Dag

LogoKunstCultuurHuizen
LogoKCH_Thumb.jpg
woensdag 22-02-2017
Unieke mix van kunst- en cultuuractiviteiten
Theater 'De Boerderij'
Hellingstraat 9 Huizen
LogoKCH_Thumb.jpg
woensdag 29-03-2017
Unieke mix van kunst- en cultuuractiviteiten
Theater 'De Boerderij'
Hellingstraat 9 Huizen

Activiteiten op 10 juni 2011

<< terug

‘Wildlife Photographer of the Year 2011’

Internationale Foto-expositie ‘Wildlife Photographer of the Year’ van 1 april t/m 19 juni 2011 Huizer Museum, Achterbaan 82; geopend van dinsdag t/m zondag 13.30 - 17.00 uur. http://www.huizermuseum.nl/page2.html

Tramfest on the beach!

Tramfest on the beach! De Tram verzorgt een festival voor en door jongeren met een vette programmering! Huizerse bands en The Party Squad gaan Huizen op zijn kop zetten! www.detram.nu (zie poster)

2011 wordt een heel speciale editie van het Tramfest. Dit jaar zal dit jaarlijkse evenement van Jongerencentrum De Tram namelijk niet zoals voorgaande jaren in De Tram zelf plaatsvinden, maar op het strand in Huizen! In samenwerking met The Beach, die ook de organisatie van de Beach Week voor haar rekening neemt, zal De Tram op de Zomerkade voor een knallende opening zorgen met een festival voor en door jongeren. Compleet met activiteiten als Djembé, Zumba, jongleren en graffiti workshops, kraampjes en vooral een vette programmering! Diverse Huizerse bands en DJ’s zullen op het grote podium een optreden verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan New Option, The Commitments en DJ Weslo, maar ook De Bazzookas (van Van Katoen) en The Party Squad gaan Huizen op zijn kop zetten! Het festival is van 12.00 tot 00.00uur. Behalve dat je bij binnenkomst een consumptiekaart van €10,- koopt, want drinken moet je toch, is het verder een gratis festival! Zet dus 10 juni in je agenda en kom gezellig langs. Vergeet alleen niet je ID mee te nemen!