Per Dag

LogoKunstCultuurHuizen
LogoKCH_Thumb.jpg
woensdag 22-02-2017
Unieke mix van kunst- en cultuuractiviteiten
Theater 'De Boerderij'
Hellingstraat 9 Huizen
LogoKCH_Thumb.jpg
woensdag 29-03-2017
Unieke mix van kunst- en cultuuractiviteiten
Theater 'De Boerderij'
Hellingstraat 9 Huizen

Activiteiten op 16 juni 2011

<< terug

Open atelier Simone Stawicki

Open atelier Simone Stawicki, Eemlandweg 7, 1271 KR Huizen. www.stawicki.nl
Tijdens de ‘kunst en cultuurweek Huizen’ houdt Simone Stawicki op zaterdag 11 juni t/m vrijdag 17 juni van 13.00 uur tot 16.00 uur een open atelier. In haar atelier op de Eemlandweg 7 in Huizen, zal ze haar laatste werken exposeren. De laatste werken bestaan uit schilderijen met het thema ‘Hooglied’, Chinees landschap en ‘het kind in ons’. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en er staat een lekker kopje koffie of thee voor je klaar.
 

‘Wildlife Photographer of the Year 2011’

Internationale Foto-expositie ‘Wildlife Photographer of the Year’ van 1 april t/m 19 juni 2011 Huizer Museum, Achterbaan 82; geopend van dinsdag t/m zondag 13.30 - 17.00 uur. http://www.huizermuseum.nl/page2.html

Holland Beach Soccer

Donderdag 16 juni (15.00 - 21.30 uur) Holland Beach Soccer

Xanadu

Oude Kerk. Xanadu speelt werken van o.a. Florent Smitt, Heitor Villa-Lobos, Tobias Klein, Claude Debussy, Lowell Liebermann, Astor Piazzolla.

Kaarten bestellen: Hier kunt u kaarten bestellen
Entree: Volw. € 15,00 / Jongeren tot 16 jaar gratis.

Kaarten à contant te koop ½ uur voor aanvang concert.

XANADU haar debuut maken op het concertpodium. Het heuglijk feit zal plaatsvinden tijdens het Kunst & Cultuur Festival Huizen in de Oude Kerk Huizen. (zie poster)

XANADU:
Romana Goumare - fluit
Christof May - (bas)klarinet
Ani Avramova - piano

Het ensemble bestaat uit de unieke bezetting van fluit, (bas)klarinet en piano. De musici verdienden reeds hun sporen als solisten, kamermusici en orkestmusici en leerden elkaar kennen tijdens hun studies aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Xanadu heeft zich als doel gesteld om met een vernieuwende programmering te komen zonder de band met de traditie radicaal te verbreken. In hun programma voor dit concert zullen bekende namen, zoals Debussy, Villa-Lobos en Piazzolla de revue passeren, maar zal er ook eigentijdse muziek klinken zoals de fluitsonate van Liebermann, de klarinetsolo van Messiaen uit Quatuor pour la fin du temps en het jazzy-klinkende Bogus Bogey van de Nederlands/ Duitse componist Tobias Klein. Het concert sluit spetterend af met een eigen arrangement van Astor Piazzolla's Libertango.
Wij hopen U daar te zien!

XANADU zal werken ten gehore brengen van Florent Schmitt, Heitor Villa-Lobos, Tobias Klein, Claude Debussy, Lowell Liebermann, Olivier Messiaen , Astor Piazzolla.
Entree: Volw. € 15,00 / Jongeren tot 16 jaar gratis.