Per Dag

LogoKunstCultuurHuizen
LogoKCH_Thumb.jpg
woensdag 22-02-2017
Unieke mix van kunst- en cultuuractiviteiten
Theater 'De Boerderij'
Hellingstraat 9 Huizen
LogoKCH_Thumb.jpg
woensdag 29-03-2017
Unieke mix van kunst- en cultuuractiviteiten
Theater 'De Boerderij'
Hellingstraat 9 Huizen

Activiteiten op 17 juni 2011

<< terug

Open atelier Simone Stawicki

Open atelier Simone Stawicki, Eemlandweg 7, 1271 KR Huizen. www.stawicki.nl
Tijdens de ‘kunst en cultuurweek Huizen’ houdt Simone Stawicki op zaterdag 11 juni t/m vrijdag 17 juni van 13.00 uur tot 16.00 uur een open atelier. In haar atelier op de Eemlandweg 7 in Huizen, zal ze haar laatste werken exposeren. De laatste werken bestaan uit schilderijen met het thema ‘Hooglied’, Chinees landschap en ‘het kind in ons’. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en er staat een lekker kopje koffie of thee voor je klaar.
 

‘Wildlife Photographer of the Year 2011’

Internationale Foto-expositie ‘Wildlife Photographer of the Year’ van 1 april t/m 19 juni 2011 Huizer Museum, Achterbaan 82; geopend van dinsdag t/m zondag 13.30 - 17.00 uur. http://www.huizermuseum.nl/page2.html

‘De Gooische Wok’

Live muziek in het Chinese wokrestaurant ‘De Gooische Wok’ aan Plein 2000 i.s.m. Yaou Muziek, Huizen. Naast het heerlijke eten, genieten van het sprankelende geluid van de guzheng en pipa respectievelijk bespeeld door Winny Chen en Bei Pei. Zij zullen u verrassen met traditionele volksmuziek gespeeld op guzheng en pipa.

Op deze dag in het kader van het Kunst & Cultuur festival, kunt u naast het heerlijke eten, genieten van het sprankelende geluid van guzheng. De guzheng is een traditioneel Chinees volksinstrument en is qua klank en vormgeving vergelijkbaar met een harp. Het instrument heeft 21 snaren en zal bespeeld worden door Winny Chen. Zij is geboren en opgegroeid in het zuiden van China. Op negenjarige leeftijd kreeg ze haar eerste muzieklessen op de guzheng. Later volgde ze onder andere lessen bij Wei He, docente aan het conservatorium van Shanghai. Bei Pei zal u verrassen met een hele andere klank uit de Chinese cultuur, die van de pipa. Een pipa is vergelijkbaar met een luit. Bei Pei kreeg op tienjarige leeftijd haar eerste les op dit prachtige instrument. Het bespelen van de pipa vergt veel bedrevenheid, die deze getalenteerde vrouw in overvloed bezit.

Om deze unieke uitvoering mee te beleven, bent u van harte welkom het wokrestaurant, de uitgelezen plek om het overheerlijke Chinese eten te proeven en te genieten van de traditionele Chinese klanken. Dit alles op 17 juni vanaf 17.30 tot 21.30 uur in de ‘Gooische Wok’, Plein 2000 7a in Huizen. http://www.gooischewok.nl/ TEL: 035-5256646